Meedenkcoaches en cliëntondersteuning

Samen met de meedenkcoach zoeken naar een passende oplossing 


Vrijblijvend en in vertrouwen

Heb je een hulpvraag en kom je er zelf even niet uit? Meedenkcoaches luisteren en denken met je mee met vragen waar je zelf niet aan uitkomt. Zij maken je wegwijs in de formele en informele wegen binnen de Gemeente Etten-Leur. Je beslist altijd zelf over de te ondernemen stappen! Hulp is gratis en blijft anoniem. 

Maak een afspraak 

In een eerste vrijblijvend gesprek maken ze kennis met je en horen ze graag waarmee ze je kunnen helpen. Met een intakeplan krijg je inzicht en handvatten om jouw situatie te veranderen in positieve richting. Samen zoeken naar een passende oplossing. Vrijblijvend. In vertrouwen. 

Bel, app, sms, mail 

Mirthe Verstijlen of Rowan Huisman op telefoonnummer 076 5047734 / of mail naar info@meedenkcoachettenleur.nl 

En kijk op: www.meedenkcoach.nl 

Andere vormen van cliëntondersteuning

Naast de ondersteuning die de meedenkcoaches bieden, kunt u ook ondersteund worden bij een gesprek met de gemeente. U kunt hiervoor een beroep doen op de gratis cliëntenondersteuning die geboden wordt door MEE en de KBO. MEE is bereikbaar op: 076- 522 30 90 of via info@meewestbrabant.nl De KBO is bereikbaar (ook voor niet-leden) viainfo@kboetten.nl of k.b.o.leur@gmail.com.

Cliëntondersteuning - Wmo

De gemeente is op basis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) verantwoordelijk voor de organisatie van onafhankelijke cliëntondersteuning. Cliëntondersteuning richt zich op alle inwoners en is gratis beschikbaar.