linkinbio

Linkinbio geeft een overzicht van actuele links die genoemd worden in onze berichten op Instagram

www.deboomvanhetjaar.nl 

Onze Moeierboom is verkozen tot de Nederlandse Boom van het Jaar 2020. Informatie van SBNL Natuurfonds en de stemuitslag vind je op http://www.deboomvanhetjaar.nl
Wij zijn al 350 jaar trots op onze Moeierboom in het centrum van Etten-Leur. Het is dé ontmoetingsplaats in onze mooie gemeente. Weer of geen weer, er zijn altijd mensen te vinden onder de Moeierboom. Vincent van Gogh is geïnspireerd door deze boom toen hij in 1881 in Etten-Leur woonde. Het is de plek van de jaarlijkse uitreiking van de zilveren Moeierboomspeldjes aan inwoners die zich inzetten voor onze inwoners. En in het najaar en winter is de boom prachtig verlicht met duizenden lichtjes. Daarom verdient deze mooie, oude Linde het om boom van het jaar te zijn. Met deze titel gaat de Moeierboom in 2021 meedoen aan de Europese verkiezing van de mooiste boom. Mogen we dan weer op jouw stem rekenen? 
 

 

www.duursaam-etten-leur.nl/zonnepark-langs-a58.html

www.zonneparka58.nl

Zie www.duursaam-etten-leur.nl/zonnepark-langs-a58.html of www.zonneparka58.nl/ 

Langs de A58 is, met goedkeuring van Rijkswaterstaat, tegen het talud tussen de afritten Etten-Leur en Etten Leur-West, het langste zonnepark van Nederland aangebracht. Over een afstand van ongeveer 4 kilometer staan er 6.300 zonnepanelen. De panelen voorzien uiteindelijk in de elektriciteitsbehoefte van ongeveer 850 woningen in Etten-Leur. De opgewekte stroom wordt rechtstreeks aan het elektriciteitsnetwerk van Etten-Leur geleverd. De officiele opening van het zonnepark is naar verwachting in het voorjaar van 2021. Dit is verplaatst vanwege de geldende coronamaatregelen.