Waar bent u naar
op zoek?

Actueel

Berichten over uw Buurt van overheid.nl in uw mail

18 april 2024

Iedere inwoner van Nederland van 25 jaar en ouder, waarvan het e-mailadres bekend is bij MijnOverheid, krijgt eerst een welkomstmail. In de week van 22 t/m 26 april is Etten-Leur aan de beurt voor de uitrol van deze e-mailservice. In de mail staat alle informatie die u nodig heeft. Via MijnOverheid kunt u instellen hoe vaak u de e-mail wil ontvangen en hoe groot het gebied is waar de bekendmakingen over gaan. Wilt u geen e-mails ontvangen? Dan kunt u zich direct en eenvoudig weer afmelden. 

Infographic van Berichten over uw Buurt met een tekening van een inwoonster met een hond op een hondenuitlaatterrein
Lees meer over Berichten over uw Buurt van overheid.nl in uw mail

Simon Rijsdijk ontvangt Koninklijke Onderscheiding

17 april 2024

Op 17 april reikte Marina Starmans haar eerste Koninklijke Onderscheiding uit als burgemeester van Etten-Leur. Zij verraste Simon Rijsdijk tijdens het jubileumcongres van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB), dat op 17 en 18 april plaatsvindt in Noordwijkerhout. Dit gebeurde bij uitzondering al eerder dan op 26 april, wanneer dit jaar de Lintjesregen plaatsvindt.

Simon Rijsdijk benoemt tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau
Lees meer over Simon Rijsdijk ontvangt Koninklijke Onderscheiding

Meld je aan als stembureaulid en ontvang een vergoeding voor jouw vereniging of wijkgebouw

17 april 2024

De verkiezingen voor het Europees parlement komen eraan. Op donderdag 6 juni 2024 mogen we naar de stembus. Om het stemproces goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar inwoners die ons willen helpen. Je ondersteunt niet alleen bij het stemproces, maar haalt ook een mooi presentje binnen voor jouw Etten-Leurse vereniging of wijkgebouw. In ruil voor jouw inzet als stembureaulid ontvangt een door jou opgegeven vereniging of wijkgebouw een vergoeding van €175,-. Word je als teller ingezet dan ontvangt de vereniging of wijkgebouw een vergoeding van € 50,-. Je kunt je aanmelden vóór 27 april via de link bij dit bericht.

Infographic van een rood stempotlood dat een vakje inkleurt op een stembiljet
Lees meer over Meld je aan als stembureaulid en ontvang een vergoeding voor jouw vereniging of wijkgebouw