Toegankelijkheid

Gemeente Etten-Leur besteedt veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en vindbaarheid. Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken. Wij gebruiken daarvoor het Kwaliteitsmodel Webrichtlijnen.

 

De status

Deze webomgeving was al per 1 januari 2013 toegankelijk volgens de Webrichtlijnen Prioriteit 1 en is sinds april 2015 webrichtlijnenproof 2.0.


Melding van ontoegankelijkheid

Mocht u van mening zijn dat onze website ondanks onze toetsing niet voldoet of heeft u om wat voor een reden dan ook geen toegang tot de informatie die u zoekt; laat het ons weten. Hiermee helpt u ons de website te verbeteren, zodat u en eventuele medebezoekers in de toekomst optimale toegang hebben tot onze informatie. U kunt een melding doen door een mail te sturen naar info@etten-leur.nl . Beschrijf hierin in ieder geval het probleem en neem de link naar de desbetreffende pagina op. Wij kunnen uw melding beter beoordelen wanneer u aanvullend ook aangeeft welk besturingssysteem u gebruikt, welke browser software u heeft, of u instellingen heeft aangepast en of u hulpmiddelen, schermlezer, schermvergrotingssoftware, spraakherkenningssoftware gebruikt. Uw melding zal in onderzoek genomen worden en u wordt op de hoogte gesteld van de beoordeling en eventueel de termijn waarin het wordt aangepast.

Afspraak-maken

Zoeken