Upgrade

Elke website wordt om de paar jaar eens goed tegen het licht gehouden. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe technieken, nieuwe vormgeving en nieuwe inzichten komen dan in beeld. Dat geldt ook voor de gemeentelijke website www.etten-leur.nl. De website wordt natuurlijk dagelijks aangepast en er worden steeds updates uitgevoerd, maar in 2018-2019 gaat de website weer eens volledig op de schop. Dat noemen we een upgrade.

Vernieuwen, verbeteren, veranderen

Wat gelijk zal opvallen als u deze website opent, zijn de menustructuur (Inwoner, Ondernemer, Bestuur, Vrije tijd), de nog snellere toegang tot de meestgevraagde onderwerpen waar u de website voor bezoekt (de toptaken), het grafische ontwerp dat speciaal in onze opdracht is gemaakt en het heldere taalgebruik van alle teksten van paspoort tot nieuwsbericht. Kortom: we hebben er alles aan gedaan om de website nog beter, sneller en overzichtelijker te maken, zodat u met slechts enkele klikken bij de gewenste informatie bent. De oudere berichten staan in ons webarchief. Daardoor blijft de website overzichtelijk en snel. 

Multimedia en social media

Ook past de website zich aan het beeldschermformaat en beeldschermstand van uw smartphone, tablet, laptop of PC aan. U hoeft niet steeds te scrollen, te draaien en in te zoomen om de website goed te kunnen bekijken. Natuurlijk is de website ook volledig gekoppeld aan onze social media twitter, facebook en linkedin. Heel veel websiteberichten krijgt u dan ook actief aangeboden via onze social media.

Een website is nooit af

Een website is nooit af. Er wordt elke dag aan gewerkt. Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar uw mening over onze  website. En heeft u suggesties of tips dan kunt u die natuurlijk altijd mailen naar info@etten-leur.nl. De webredactie bekijkt dan of daar iets mee gedaan kan worden.

Afspraak-maken

Zoeken