Dans- en muziekfestival Just Dance met een podium, confettislingers en veel publiek
Actueel

Doe mee aan het onderzoek over evenementen in Etten-Leur!

Laatst gewijzigd: 2024-08-06 11:18:37

Etten-Leur wil een bruisende gemeente zijn, met veel leuke evenementen en toffe activiteiten.Om de evenementen aan te laten sluiten bij de wensen van onze inwoners, doen we onderzoek naar de mening van Etten-Leurenaren over evenementen. Of je nu houdt van muziekfestivals, culturele activiteiten, sportevenementen of gezellige markten, jouw stem telt! Door deel te nemen aan de enquête, help je ons de evenementen aan te laten sluiten bij jouw wensen.
Illustratie met de titel Jouw mening telt. Op de ondergrond staat een afbeelding van een festival.

Hoe kun je meedoen?

Het invullen van de vragenlijst is eenvoudig en kost slechts een paar minuten van je tijd. Ga naar www.etten-leurmakenwesamen.nl/onderzoekevenementen, vul de vragen in en deel jouw voorkeuren en ideeën. Alle meningen zijn van harte welkom! Deelnemen kan tot 8 september 2024.

Hulp bij invullen van vragenlijst

Ben je niet zo handig met de computer of mobiele telefoon? Vraag dan bijvoorbeeld je familie of buren of ze je willen helpen. Je kunt ook terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek in De Nobelaer (Parklaan 2). Daar helpen vrijwilligers je met het invullen. Als je lid bent van een KBO, staan vrijwilligers tijdens een activiteit van de KBO ook voor je klaar om je te helpen. Vul je de vragenlijst liever op papier in? Kom dan op 27 augustus tussen 13.00 uur en 15.00 uur naar het stadskantoor. Dan liggen er papieren vragenlijsten die je ter plekke kunt invullen.

Oproep aan verenigingen en scholen

Naast de algemene oproep aan alle inwoners, heeft de gemeente ook een verzoek ingediend bij lokale verenigingen en scholen om de enquête onder de aandacht te brengen van hun leden en leerlingen. Door samen te werken met deze organisaties hoopt de gemeente een breed en representatief beeld te krijgen van de ervaringen en wensen van alle inwoners. Ook het burgerpanel ontvangt een verzoek om de vragenlijst over de evenementen in te vullen.

Wat gebeurt er met de resultaten?

Na afloop van het onderzoek analyseren we de resultaten. Deze gebruiken we als input voor het nieuwe evenementenbeleid. De uitkomsten zullen we ook delen via onze website en sociale mediakanalen.
Wielerronde Etten-Leur met een kopgroep van vier wielrenners en veel publiek langs de weg