Starters Advisering regio Etten-Leur

De gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen en Zundert hebben de handen ineen geslagen om (startende) ondernemers te adviseren en te ondersteunen. Dat doen zij onder de noemer 'Starters Advisering regio Etten-Leur' en in samenwerking met de bedrijfsadviseurs van Brainz.

De adviseurs van Brainz worden ingehuurd om ondernemers en mensen die voor zichzelf willen beginnen, te adviseren en te ondersteunen. Behalve nieuwe en bestaande ondernemers kunnen ook schoolverlaters, herintreders en uitkeringsgerechtigden advies aanvragen. Tijdens een intakegesprek kijkt de adviseur samen met de (startende) ondernemer naar de haalbaarheid van diens plannen. BrainZ kan (startende) ondernemers zowel voor, tijdens als na de start ondersteunen met o.a.:

  • Het opstellen van een ondernemingsplan
  • De aanvraag van een micro- of MKB krediet
  • Het zoeken naar een bedrijfslocatie
  • Het opstellen van een marktbewerkingsplan
  • Het vergroten van het netwerk
  • Het opstellen van de administratie

Vooraf afspraak maken

(Startende) ondernemers moeten vooraf aangeven wanneer en op welke locatie zij een afspraak wensen. Hiervoor kunnen zij tijdens kantooruren contact opnemen met de heer Henk Ras van Brainz: E: henk.ras@brainz.nl, T. 06 – 54 37 31 06. De adviseurs zijn aanwezig op de volgende dagen en tijden:

 

Gemeente

Locatie

Tijd

Etten-Leur

Gemeentehuis Etten-Leur

Iedere maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Woensdagochtend (oneven weken) van 9.00 tot 12.00 uur.

Woensdagmiddag (even weken) van 14.00 tot 17.00 uur.

Halderberge

Gemeentehuis, Oudenbosch

Vrijdagochtend (even weken) van 9.00 tot 12.00 uur.

Rucphen

Gemeentehuis Rucphen

Woensdag (even weken) van 14.00 tot 17.00 uur.

Moerdijk

Gemeentehuis, Zevenbergen

Iedere donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Vrijdagochtend (oneven weken) van 9.00 tot 12.00 uur.

Zundert

Gemeentehuis Zundert

Donderdagochtend (oneven weken) van 9.00 tot 12.00 uur.

 

Intensieve samenwerking

De gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen en Zundert werken sinds 2009 intensief samen op het gebied van Werk en Inkomen, onder de overkoepelende naam 'Werkplein regio Etten-Leur'. De gemeenten vinden het belangrijk om de dienstverlening aan (startende) ondernemers te verbeteren en hun kansen om te participeren in de samenleving, en het bedrijfsleven in het bijzonder, te vergroten.

Het project 'Starters Advisering regio Etten-Leur' is een proef in 2014 en 2015, die door de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Rucphen, Moerdijk en Zundert gesubsidieerd wordt. De adviseurs van Brainz hebben jarenlange ervaring in het begeleiden en adviseren van startende en bestaande ondernemers. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de websites van de genoemde gemeenten en naar www.brainz.nl

 

 


 

 

Stadskantoor

Zoeken