Werk aan de Liesbosweg tussen Lage Vaartkant en Moerdijkse Postbaan

Op maandag 27 februari begint Dura Vermeer Infrastructuur BV met het werk aan het asfalt van de Liesbosweg tussen Lage Vaartkant en de kruising met de Moerdijkse Postbaan.          

Waar wordt er gewerkt?

Er wordt gewerkt in het hierboven aangegeven gedeelte van de Liesbosweg. Het werk wordt in één fase uitgevoerd, waardoor de tijdsduur en de overlast beperkt wordt. Het wegdeel is afgesloten voor doorgaand verkeer en er wordt een omleidingsroute aangegeven.

Wanneer kunt u hinder verwachten?

Het werk begint op maandag 27 februari en de bewoners nabij het werkgebied worden met een brief geïnformeerd. Op dit moment gaan we er van uit dat de werkzaamheden duren tot en met vrijdag 17 maart. Dit is natuurlijk o.a. afhankelijk van het weer.

Het gedeelte van de Liesbosweg waaraan gewerkt wordt, is afgesloten voor doorgaand verkeer. Fietsers kunnen wel gebruik blijven maken van het vrijliggende fietspad in beide richtingen.

Tot slot

Heeft u vragen over de uitvoering? Dan kunt u contact opnemen met de heer C. van Lent via telefoonnummer (076) 502 4504. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@etten-leur.nl. En op deze website staat steeds de meest actuele informatie. Kijk hiervoor bij Inwoner > Alle Onderwerpen > Parkeren, verkeer en vervoer > Werk aan de weg en straatafsluitingen > Liesbosweg Buitengebied.

Parkeren-en-Verkeer

Zoeken