We horen graag uw vernieuwende woningbouwideeën

Gemeente Etten-Leur is bezig met woningbouwplannen voor de komende jaren. Daarbij kijken we nadrukkelijk naar mogelijkheden in bestaande woningen en in leegstaande gebouwen. En ook naar nieuwbouw als dat de beste oplossing is om aan de vraag van onze inwoners te voldoen. Via  onderzoeken en lokale contacten weten we vrij goed wat de vraag naar reguliere koop- en huurwoningen is. Die woningen worden de komende jaren volop gebouwd.

Vernieuwende en verrassende initiatieven

Waar we nog te weinig zicht op hebben, is naar de vraag van de wat minder alledaagse, vernieuwende initiatieven. Vooral als het gaat om combinaties van wonen en zorg. Denk daarbij aan een woonidee van ouders van kinderen met een beperking voor een gezamenlijke woonvoorziening of aan initiatieven voor ouderen die licht dementerend zijn.

Heeft u een idee? Deel het met ons!

Wie weet zijn er (groepen) inwoners die aan iets heel anders denken. Iets dat verder bijdraagt aan de woonkwaliteit waar Etten-Leur om bekend staat. We zijn op zoek naar vernieuwende, verrassende plannen en initiatieven. Heeft u een idee, deel het dan met ons. U kunt daarvoor tot 15 mei terecht bij peter.boekelman@etten-leur.nl . Voor de zomervakantie is dan duidelijk welke initiatieven er leven en of die verder opgepakt kunnen worden. 

Zoeken