Regelingen rond Koningsdag (27 en 28 april) en Bevrijdingsdag (5 mei)

Stadskantoor (gemeente)

De gemeentebalies en het informatiecentrum in het stadskantoor zijn gesloten op donderdag 27 april (Koningsdag), vrijdag 28 april (dag na Koningsdag) en vrijdag 5 mei (Bevrijdingsdag). Informatie van uw gemeente is natuurlijk wel 24 uur per dag beschikbaar op www.etten-leur.nl en raadpleeg onze social media: twitter, facebook, google+, linkedin, Instagram en Pinterest.

Werkplein Hart van West-Brabant

Beide locaties van het Werkplein Hart van West-Brabant zijn op donderdag 27 april (Koningsdag), vrijdag 28 april (dag na Koningsdag) en vrijdag 5 mei (Bevrijdingsdag) gesloten. Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid en openingstijden van het Werkplein op: www.werkpleinhartvanwest-brabant.nl

Locatie Etten-Leur: Roosendaalseweg 4, Locatie Roosendaal: Dunantstraat 80. Tel: (076) 750 35 00

Loket Elz

Loket Elz in het stadskantoor is gesloten op Koningsdag 27 april, op vrijdag 28 april en op Bevrijdingsdag 5 mei. Ook telefonisch is loket Elz op deze dagen niet bereikbaar.

Milieustraat en afvalinzameling

De Milieustraat Vosdonk aan de Verschuurweg is gesloten op Koningsdag. De Milieustraat is open op de gebruikelijke tijden op vrijdag 28 april en vrijdag 5 mei (Bevrijdingsdag).

Alle bijzonderheden over de afvalinzameling staan op uw Afvalwijzer (zie www.afval3xbeter.nl).

Stadskantoor
Evenement

Zoeken