Etten-Leur ontmoet! Kom naar de Burendag-activiteiten op 23 september

De Burendag op zaterdag 23 september belooft in Etten-Leur een bruisend spektakel te worden. De oproep aan inwoners, scholen, organisaties en ondernemers van Etten-Leur levert al brede deelname op. Komt u ook?

Bruisende activiteiten in heel Etten-Leur

Samen de deur uit om in de buurt iets gezelligs te doen. Omdat het de moeite waard is om elkaar te leren kennen. Zodat je misschien vaker op elkaar kunt terugvallen als het nodig is. Vele inwoners van Etten-Leurse buurten, wijkverenigingen, scholen, ondernemers, buurtpreventieteams en andere organisaties springen hier op in tijdens Burendag 2017. Intussen zijn al zo’n 30 initiatieven aangemeld, op vele plekken in heel Etten-Leur. Zet de datum dus in uw agenda!

Iedereen doet mee, omdat het kan

Het bijzondere aan Burendag 2017 is dat de organisatoren samenwerken om iedereen de gelegenheid  te geven om de activiteiten te bezoeken. We maken een overzicht van Burendagactiviteiten in heel Etten-Leur. Ondernemers en vrijwilligers werken zelfs  samen aan vervoer voor u tussen verschillende locaties. Lekker uit in Etten-Leur en ontmoet elkaar!

Wilt u zelf iets organiseren?

Kijk eens op de website www.burendag.nl en laat u inspireren. Hulp nodig? Wij ondersteunen u graag. Bijvoorbeeld met de communicatie of met organisatietips. Geef uw activiteit en de locatie voor 8 augustus ook door aan gemeente Etten-Leur (aan Annelieke Selbach, e-mail: Annelieke.Selbach@Etten-Leur.nl). Vanuit de gemeente zorgt zij voor de coördinatie tussen alle activiteiten.

Financiële bijdrage

Bij het Oranjefonds kunt u  voor uw activiteit een financiële bijdrage aanvragen van maximaal € 450,-. De moeite waard! Zie daarvoor de website www.burendag.nl 

Burendag-logo website

Zoeken