Digitafels in het Stadskantoor voor info, foto’s, folders en formulieren

Aan tafel!

In de publiekshal van het Stadskantoor staan nu twee Digitafels. Dat zijn een soort tablets zo groot als een tafel. En net als op uw eigen tablet of smartphone, kunt u bij de Digitafels terecht voor webinformatie, foto’s, folders en formulieren van Gemeente Etten-Leur. Gemakkelijk, snel en interactief. Dat zijn de kenmerken van onze nieuwste digitale aanwinsten. Nog een voordeel: veel informatie hoeft niet meer op papier meegenomen te worden; u mailt het gewoon naar thuis vanaf de Digitafel.

Surf door de gemeentelijke websites

Door het aanklikken van het grote liggende beeldscherm, kunt u de websites bekijken waarop wij gemeentelijke informatie plaatsen. Dat zijn natuurlijk www.etten-leur.nl en www.etten-leurdoethetgewoon.nl , maar bijvoorbeeld ook de websites van de Gemeenteraad, Zwembad De Banakker, Cultuurplatform KOEPEL, Etten-Leur City App en Afval3xBeter. U kunt niet onbeperkt surfen over het internet. Het is namelijk de bedoeling dat de bezoekers snel iets kunnen raadplegen op onze gemeentelijke digitale platformen. En heeft u geen afspraak, dan kunt u die ook aan de tafel maken. Dat hoeft u dan thuis niet meer te doen.

Folders, informatiebladen en formulieren

De gemeente brengt allerlei informatiebladen, flyers en brochures uit. Op de Digitafels kunt u er de nodige bekijken en naar uzelf mailen. U ontvangt dan op het ingegeven emailadres een link naar de gekozen documenten in pdf-formaat. Die kunt u lezen, opslaan en eventueel printen. U kunt hierbij denken aan de Afvalwijzers per inzamelroute, de Begroting in één oogopslag, Formulieren, Evenementenkalender, Flyers van het Wijkteam en Nieuwsbrieven over bijvoorbeeld de bouw van Nieuwe Nobelaer en Nieuwe Banakker.

Foto’s en meer

Natuurlijk zijn de Digitafels ook uitermate geschikt voor het tonen van foto’s en video. U kunt dan ook scrollen door onze foto’s, albums en films op Instagram, Pinterest en YouTube. En ook de plattegrond van Etten-Leur kunt u openen. Dit is nog maar het begin. De Digitafels worden in de komende tijd verder uitgebreid met allerlei andere toepassingen. Dus klik en surf bij een volgend bezoek aan onze publiekshal gerust weer op de Digitafels.

Hulp nodig?

En komt u er zelf niet uit aan de Digitafel, dan helpen wij u graag verder. In de publiekshal drukken wij dan voor u op de knoppen, maar we kunnen u ook uitleg geven over de mogelijkheden. Op die manier zijn de Digitafels voor iedereen een aanwinst. Heeft u het liefst de informatie op papier, dan zijn er natuurlijk in het informatiecentrum nog steeds gratis brochures en flyers om mee te nemen. 

Stadskantoor
Beeldscherm met oog

Zoeken